KO V ŠOLI SLIKE NA OGLED POSTAVIMO…

Glasbena šola sodeluje z različnimi društvi, med drugim tudi z društvom Ljubiteljev likovne umetnosti (DLLU), tako v Laškem kot v Radečah. DLLU Laško redno postavlja slike na ogled v enoti Laško, pred dvorano v pritličju. Pred leti so člani društva slikali na temo glasbe in plesa.
Ogledate si lahko slike avtorjev: Alenke Kandolf, Branke Dragosavac, Cvetke Berginc, Jožice Cajhen, Jožice Šešeko, Klavdije Simler, Milene Žohar, Sabine Kern in Vojka Janca.
 
 
V letu 2020 smo v enoti Radeče obeležili 70 let glasbenega šolstva v Radečah. V ta namen smo načrtno povabili k sodelovanju člane DLLU Radeče. Motive inštrumentov je fotografirala Regina Jakšič, študentka fotografije, po njenem delu pa so slike ustvarili člani društva: Irena Zgonc, Marija Oven, Tanja Košar, Mojca Musar, Boris Koteski, Ludvik Kos.
 
Vsem omenjenim ljubiteljskim slikarjem, članom DLLU Radeče, se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje, in se jim zahvaljujemo za poklon slik, ki so nastale ob obletnici in so jih šoli poklonili v trajno last.
 
FOTO: likovniki Radeče