erasmus

Razdelitev urnikov

RAZDELITEV URNIKOV
bo v petek, 1. 9. 2023, od 12.30-13.30 v enoti Radeče in ob 15.00 v enoti Laško oz. po obvestilu učitelja (dislociran oddelek Rimske Toplice).

Učenci 1. razredov inštrumentov naj pridejo na razdelitev z enim od staršev. Starši učencev predšolske plesne ustvarjalnice, plesne pripravnice, sodobnega plesa, predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice bodo o začetku pouka obveščeni s strani učitelja.

URNIK PLESA
URNIK NGL – Martina Jovič
URNIK NGL – Alenka Šon

URNIK ORKESTROV:

  • PIHALNI ORKESTER, enota Laško – ponedeljek 17:00 – 18:30
  • PIHALNI ORKESTER, enota Radeče – torek 17:30 – 19:00
  • GODALNI ORKESTER,  v Radečah – sreda 14:45 – 15:45; v Laškem – sreda 17:00 – 18:00
  • HARMONIKARSKI ORKESTER – četrtek 17:00 – 18:30 v Laškem

V času razdelitve urnikov bomo v enoti Laško omogočili staršem nakup učbenikov za predmet nauk o glasbi ter določeno literaturo za pouk inštrumentov v domeni trgovine Music Max iz Celja.

VABILO

Spoštovani učenci in starši, v petek,  1.9.2023, mineva 10 let odkar smo se preselili v današnje prostore glasbene šole v Laškem. Ob tej priložnosti vas  ob 15.00 vabimo na ploščad med šolo in hotelom Savinja, kjer boste lahko prisluhnili orkestru flavt, nagovoru ravnateljice, se rojstnodnevno posladkali, nato pa ste vabljeni na razdelitev urnikov k učiteljem inštrumentov.

 

OBVESTILO – prometna varnost pred šolo, 

spoštovani starši, naprošamo vas, da zaradi varnosti učencev v cestnem prometu upoštevate, da je označena pot pred vhodom v šolo v Laškem namenjena varnemu dostopu vaših otrok. Parkiranje ali ustavljanje vozil na označenih varnih delih cestišča je nedopustno in nevarno.
V Radečah pa naj učenci prihajajo v glasbeno šolo po varni šolski poti.
Hvala, ker upoštevate naša priporočila. Vsem učencem želimo varno pot v šolo in uspešno novo šolsko leto.

DOSTOPNOST
Scroll to Top